Ervaar de knusse, gezellige sfeer van een markt nu ook online. Hier staat iedereen persoonlijk voor je klaar en ben je meer dan welkom om jouw wensen met ons te bespreken.

Unieke cadeaus

Een schouderklopje, knipoog of glimlach; iedereen vindt het fijn om een persoonlijk gebaar te ontvangen, maar het geeft net zo veel (of misschien wel meer) voldoening om er een te geven.

Persoonlijke verhalen

Ontmoet de creatieve handen die dit allemaal mogelijk maken. Iedereen is uniek en dat stukje persoonlijkheid en karakter wordt met veel liefde en aandacht verwerkt in de producten hier op het platform.

Vaderdag

Online Creamarkt

Als jij niet naar de markt kan, brengen we de markt naar jou!

Dit weekend openen Soraya (@handmadeinholland) en Nicole de poorten van de eerste Online Creamarkt! Omdat ze het zo jammer vinden dat al die gezellige markten niet door kunnen gaan, hebben zij er een georganiseerd die je veilig, op je gemakje en gratis kan bezoeken vanuit je eigen huis.

De markt is gevuld met twintig vrolijke kraampjes vol originele handgemaakte en DIY producten van getalenteerde makers en creatieve ondernemers. Deze toppers zullen (weliswaar in geïllustreerde hoedanigheid) achter hun kramen te vinden zijn om je vragen te beantwoorden of gezellig een praatje mee te maken. Net als op een ‘real life’ markt!
⠀⠀
Met deze gezellige illustraties van @marjomaakt en duidelijke knoppen wordt struinen over de markt een unieke en gebruiksvriendelijke ervaring geschikt voor jong en oud!⠀⠀

Openingstijden van de mei markt:

  • Zaterdag 16 mei (8:00) tot zondag 17 mei (0:00)
  • Zaterdag 23 mei (8:00) tot zondag 24 mei (0:00)
  • Zaterdag 30 mei (8:00) tot zondag 31 mei (0:00) 

Nieuwe collecties

Alle producten bekijken

Goede doelen

Over het Diabetes Fonds

Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doen we via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting, samen met iedereen die ons daarbij helpt! Lees meer

Mijn vader en moeder zeggen dat ze al ver zijn met een kunstalvleesklier die ervoor zorgt dat ik zelf niets meer hoef te doen. Dat zou superfijn zijn, want dan hoef ik niet meer de hele dag op te letten. Dan kan ik alles gewoon doen, net als andere kinderen.'

Bloem, 13 jaar

Hoe kan jij helpen

Een lang en gezond leven, dat willen we allemaal. Maar dat is niet vanzelfsprekend voor 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland. Door in actie te komen en geld in te zamelen steun je het Diabetes Fonds. Dankzij jou kunnen we onderzoek financieren om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen.

Wil jij het Diabetes Fonds graag een handje helpen? Bekijk dan de producten van makers die bijdragen aan deze prachtige stichting. 

Ben jij al actief met een eigen actie voor het Diabetes Fonds? Laat het ons weten, sluit je aan bij ons Diabeatit team en deel jouw initiatieven binnen ons netwerk. We helpen je daar graag met het vergroten van je bereik.  

Ongeveer 2,5 jaar geleden is Happydrawing4you ontstaan doordat Ingmar voor haar dochters een poster maakte. Daar kwamen zoveel leuke reactie op en van het een kwam het ander. 

“Hippe naamposters, kids-art, muurschilderingen, wandbordjes, persoonlijk, uniek en super leuk om cadeau te krijgen en te geven!” – Ingmar

Volg haar ook op:

Aanbieding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Glidz
Where nature speaks!

Bij Glidz is elk sieraad uniek. Door gebruik van natuurlijke materialen zoals natuursteen is er altijd verschil. Het is dus altijd een verrassing welke variant jij krijgt.

“Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Ik sta je graag te woord!” – Jennifer

Volg haar ook op:

×

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@handwerkmarkt.nl

× Hoe kunnen we je helpen?