By Manoa

Heb jij een vraag over onderstaande collectie? Of zou je graag je wensen willen bespreken? Neem contact op met deze maker!

Product filter

Terms And Conditions

Naast mijn winkel hier heb ik ook mijn eigen website. Deze staat vol met mooie bloemenlijstjes! Deze kun je vinden op www.bymanoa.nl .

Van het bloemen plukken tot en met het drogen van de bloemen en van het snijden van het glas tot en met het maken van de lijstjes, alles gebeurd met de hand.


Dat maakt dat alle lijstjes uniek zijn en van geen enkel lijstje is er een 2e die precies hetzelfde is.


 Al mijn prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


Verzenden:


 Het is mogelijk om de lijstjes te versturen per post. Ze worden goed ingepakt zodat ze onderweg niet zullen sneuvelen. Het meeste verpakkingsmateriaal wat ik gebruik is hergebruikt.


Afhankelijk van de grootte of de hoeveelheid die je besteld zal ik het verzenden per pakket of brievenbuspakket.


 De prijzen van het verzenden heb ik hieronder vermeld.


 Verzenden  Nederland* <!– [if !supportLineBreakNewLine]–>
<!–[endif]–>
  • Brievenbuspakketje – € 4.00

  • Pakketpost tot 10 kg  – € 6.75


 *Bij aankoop van meerdere producten wordt eenmalig verzendkosten berekend


Verzenden België
<!– [if !supportLineBreakNewLine]–>
<!–[endif]–>
  • Brievenbusenvelop – € 7.50

  • Pakketpost tot 2 kg – € 13.00

  • In overleg vanaf 2kg  – € 19.50


Verwerkingstijd: Als het een lijstje is wat op voorraad is dan zal ik het binnen 2 werkdagen verzenden. Als het een op maat gemaakt lijstje is, dan is de verzendtijd in overleg. Neem hiervoor contact met mij op.


Herroepingsrecht: Elk lijstje wordt met zorg en aandacht gemaakt.  Mocht je toch niet blij zijn met je bestelling neem dan binnen 14 dagen contact met mij op. Produkten uit voorraad mag je op eigen kosten retour sturen (zorg voor een track & trace!). Is iets speciaal op maat gemaakt valt dit onder maatwerk en dit kan ik niet zo maar retour nemen. Wel kunnen we met elkaar kijken hoe we het op kunnen lossen.


By Manoa maakt uitsluitend gebruik van echte bloemen en planten. Hierdoor zullen de kleuren op den duur veranderen. Om zo lang mogelijk van je lijstje te kunnen genieten is het aan te raden om je lijstje niet in de zon te zetten.

Voor vragen of klachten neem dan contact met mij op via bymanoa.info@gmail.com