HeidiHillebrand

Heb jij een vraag over onderstaande collectie? Of zou je graag je wensen willen bespreken? Neem contact op met deze maker!

Product filter

Winkel biografie

Hallo allemaal,

Leuk dat je mijn webwinkel bezoekt. Ik ben Heidi Hillebrand, 42 jaar en moeder van twee zoons. Samen met Wim, en de jongens woon ik in Zuid-Limburg.

Ik heb mijn doctoraal Psychologie behaald in Maastricht en ben gaan werken aan de UM en het MUMC. Een dikke tien jaar later ben ik een coach-opleiding bij Dreamchild gaan volgen en ervaarde ik dat ik het mijn creatieve kant te weinig ruimte gaf.

Als kind voelde ik me al erg thuis in de wereld van vorm en kleur, verhalen en ik heb altijd een sterke band met dieren en de natuur gehad. Inmiddels heb ik de opleiding tot Holistisch tekendocent afgerond en geef ik tekenles aan kinderen en volwassenen. Ik illustreer kaarten, boeken en ontwerp persoonlijke Kolams. Het grootste deel van mijn werk is intuïtief en ik werk dan met nieuwsgierigheid toe naar wat er gaat verschijnen op het papier.

Heb je vragen, voel je vrij om contact met me op te nemen.

×

Hallo!

Klik voor algemene vragen op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@handwerkmarkt.nl

Heb je een specifieke vraag over een product of bestelling? Neem dan contact op met de maker van het product.

× Hoe kunnen we je helpen?