Lil phoenix
Lil phoenix

Lil phoenix

  • Verlaat 8, Kamerik, Nederland
  • 0626713176
  • Nog geen beoordelingen!

Winkel biografie

Mijn naam is Rachel, getrouwd en mama van drie half Braziliaanse kids, Týr (2014), Nova (2016) en Raiden (2018), waar ik al een paar jaar zelf kleding voor maak.
Vorig jaar ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijfje ‘lil phoenix’. Bij mij kan je terecht voor unieke handgemaakte baby en kinderkleding, accessoires en zelfs speelgoed, Je kan uit voorraad bestellen maar omdat het veel tijd kost en ik nog veel bezig ben met het uitwerken van verschillende plannen voor mijn bedrijf is nog niet alles op voorraad. Je kan ook contact met me opnemen om je eigen kledingstuk/set samen te stellen, je kan kiezen uit verschillende patronen en stofjes en eventueel een leuke zeefdruk of linodruk print! Dit mag via persoonlijk contact of via mijn webshop.
Ook maak ik geboorte tegels en ontwerpen voor geboorte kaartjes, illustraties en schilderijen op aanvraag.
Vind je het leuk om mijn voortgang te volgen? Dan kan dit via instagram, facebook of mijn nieuwsbrief.
Op dit moment gebruik ik stoffen met het oekotex keurmerk en een paar biologisch. Ik maak plannen om helemaal over te stappen op biologische stoffen en ik wil mijn kleding straks nog unieker maken door mijn eigen prints te gaan zeefdrukken. Ook werk ik aan plannen voor creatieve workshops. Hierover in de toekomst meer!

×

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@handwerkmarkt.nl

× Hoe kunnen we je helpen?