Lil phoenix
Lil phoenix

Lil phoenix

  • Verlaat 8, Kamerik, Nederland
  • 0626713176
  • Nog geen beoordelingen!

Algemene voorwaarden

Verzendkosten: Zijn nog niet berekend in mijn producten. Voor de verzending vraag ik  €3,95 voor Nederland en als het pakje niet door de brievenbus past zal ik dit voor eigen rekening nemen. (In mijn webshop lil-phoenix.com geld vanaf  €50,- gratis verzending, voor nu weet ik niet hoe ik dit hier kan instellen maar neem even contact met me op en we regelen dit of bestel via mijn webshop).


Herroepingsrecht: Elk product zal ik nogmaals extra controleren bij het inpakken van je bestelling omdat ik de kwaliteit heel belangrijk vind. Mocht je toch niet blij zijn met je bestelling neem dan binnen 14 dagen contact met mij op. Produkten uit voorraad mag je op eigen kosten retour sturen (zorg voor een track & trace!). Is iets speciaal op maat gemaakt valt dit onder maatwerk en dit kan ik niet zo maar retour nemen. Uiteraard valt dit altijd te bespreken.

Andere kosten verwerkt in mijn producten: Materiaal en maak kosten zijn verwerkt in de prijs. Sinds 1 januari 2020 valt mijn bedrijf onder de KOR (Kleine ondernemers regeling) en mag ik geen btw berekenen aan mijn klanten.

Verwerkingstijd van je bestelling: Als je bestelling uit voorraad bestaat zal dit binnen 3 werkdagen verstuurd worden. Bestel je iets dat ik nog moet maken dan ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag en dit kan 2 tot 3 weken duren. Dit ligt aan hoe druk het is. Mocht ik het niet binnen deze tijd redden zal ik contact met je opnemen om dit te bespreken.
Spoedbestelling? Neem voordat je besteld dan eerst even contact met mij op zodat ik eerst even in mijn agenda kan kijken of jou specifieke deadline haalbaar is voor mij.

Afhalen in Kamerik: Afhalen op afspraak als je in de buurt woont is mogelijk, neem hiervoor even contact met mij op vanwege de verzendkosten die eraf moeten of bestel via mijn webshop lil-phoenix.com en selecteer afhalen bij de betaling.

Voor vragen of klachten: Stuur een mailtje naar info@lil-phoenix.com of neem contact op via instagram, facebook of whatsapp of de live chat en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Rachel Dollé
Verlaat 8
3471AE
Kamerik
Whatsapp: 0626713176
E-mail: Info@lil-phoenix.com
KVK nr: 74695088
BTW nr: NL001929972B18

Op mijn webshop Lil-phoenix.com kan je ook nog mijn uitgebreide algemene voorwaarden en herroepingsrecht vinden.
×

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@handwerkmarkt.nl

× Hoe kunnen we je helpen?