Stip-Helen

Heb jij een vraag over onderstaande collectie? Of zou je graag je wensen willen bespreken? Neem contact op met deze maker!

Product filter

Winkel biografie

Hallo, ik ben Stip-Helen en ik houd ervan om wit porselein te pimpen met gekleurde stippatronen. Eind 2017 kennisgemaakt met de wondere wereld van het Stippen op porselein! Ik volgde het al een tijdje op social media en was bij elk werkstuk weer verwonderd over hoe mooi het was, wat een kleurenpracht, wat een mooie ronde vormen, maar hoe doe je dat…

Door het volgen van een workshop in december 2017 kwam ik er eindelijk achter hoe het moest! Ik vond het zo leuk dat ik mijn vriendinnen al snel ging vertellen hoe leuk het was en dat ze het vooral een keer moesten doen! Kwam mijn kleuterjuffen achtergrond toch nog van pas. Wat is het toch leuk om kennis door te geven!

Op dit moment struin ik elke kringloopwinkel af, verzamel zo heel wat kringloopgelukjes en stip ik die lekker vol. Verder maak ik ringen en sieraden en hele mooie vazen! Neem een kijkje op mijn social media om te zien wat ik zoal gemaakt heb. Neem vooral contact op indien je graag een gestipte vaas of ander kunstwerk wilt hebben!