ZETTElen homemade

Heb jij een vraag over onderstaande collectie? Of zou je graag je wensen willen bespreken? Neem contact op met deze maker!

Product filter

Beoordeling verkoper

 1. 5 van 5

  Prachtige omslagdoek

  Lizette haakt niet alleen heel mooi . Ze pakt ook heel mooi in. Ik vond het zonde om de doos open te maken. Hier zit zoveel liefde en plezier in dat voel en zie je gewoon.

 2. 5 van 5

  Fantastische weggeefpakketjes

  Al verschillende keren een bestelling gedaan om iemand te verrassen! Dat is iedere keer gelukt! Er zijn 3 baby'tjes warm toegedekt met een mooi dekentje met bijpassend mutsje gemaakt door Lizette en een blije jarige die nu pronkt met een mooie sjaal/stola! Mooi ingepakt verzonden als verrassing en een feestje om uit te pakken vertelde de ontvangers, dus komt de gelegenheid er weer voor zal ik zeker weer even in haar online winkeltje gaan shoppen!

 3. 5 van 5

  Gehaakt washandje

  Vorig jaar heb ik een gehaakt washandje gekocht zodat ik daar mijn zeep in kan doen voor het wassen. Naast dat het een feestje is om het pakje thuis te ontvangen is het gehaakte washandje van top kwaliteit en kan ik niet meer zonder. En als je vragen hebt wordt je snel en fijn geholpen.

 4. 5 van 5

  Prachtige sjaal

  Onlangs een mooie gehaakte sjaal gekocht. Heel erg blij mee! De sjaal werd heel snel bezorgd, en was met zorg ingepakt. Heel blij met het product èn met de service. Zeker een shop om terug te komen!

 5. 5 van 5

  Persoonlijke aandacht

  Prachtig mooi haakwerk, ontzettend creatief, snelle service en altijd met persoonlijke aandacht!

×

Hallo!

Klik voor algemene vragen op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@handwerkmarkt.nl

Heb je een specifieke vraag over een product of bestelling? Neem dan contact op met de maker van het product.

× Hoe kunnen we je helpen?