Over ons

Wij zijn niet alleen Team Handwerkmarkt. Op dit platform zijn wij namelijk allemaal personen met dezelfde passie;  handwerken. Daar hoor jij ook bij! Het verhaal achter deze passie van ons team en makers willen we heel graag met je delen

Facebook

Ben je enorm benieuwd wie de personen zijn achter de geweldig leuke producten op ons platform? Op onze Facebookpagina stellen we elke week makers aan je voor en vertellen we hun persoonlijke verhalen.

Instagram

Natuurlijk komen alle bijzondere producten die te koop worden aangeboden op dit platform ook aan bod. Uren zoeken naar een perfect passend cadeau? Bij ons is een uniek cadeau altijd binnen handbereik

Youtube

Op ons Youtube kanaal krijg je een kijkje in het leven en de wereld van onze makers. Altijd al eens een goudsmid aan het werk willen zien? Of hoe makers hun privé leven combineren met hun passie? Neem dan snel eens een kijkje.

Ons platform

In deze overhaaste tijd waarbij iedereen zichzelf en elkaar dreigt voorbij te lopen, is het soms fijn om stil te staan bij die kleine, persoonlijke gebaren die je even laten ontspannen en een glimlach op je gezicht toveren. Een schouderklopje om te laten weten dat je trots op iemand bent, een passende wenskaart om verdriet te delen of een gepersonaliseerd cadeau om de blijdschap te vermenigvuldigen bij een pas geboren kind. Iedereen vindt het fijn om een persoonlijk gebaar te ontvangen, maar het geeft net zo veel (of misschien wel meer) voldoening om er een te geven!

 

Op Handwerkmarkt helpen we je dan ook graag bij het vinden van een persoonlijk gebaar in de vorm van unieke, handgemaakte cadeaus, speciaal aangepast op jouw wensen of die van de ontvanger. Handwerkmarkt is namelijk een Nederlands platform zoals we het kennen van Marktplaats, maar dan speciaal voor het kopen en verkopen van handgemaakt producten. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid om zonder advertentiekosten of commissies zijn/haar producten te koop aan te bieden voor een zelfgekozen verkoopprijs. We willen hiermee creativiteit stimuleren en kopers en verkopers met elkaar in contact brengen, om zo samen een passend, persoonlijk en unieke cadeau te kunnen creëren. Vandaar ook ons motto: 

Waarom moeilijk doen als het samen kan

“Van kleins af aan ben ik al aan het handwerken; schilderen, tekenen, haken, breien, borduren, kleien en nog veel meer. Naarmate ik ouder werd, verschoof het uiten van mijn creativiteit meer naar de achtergrond door de focus op school, mijn studie en werk. De enige momenten dat ik weer helemaal mijn ei kwijt kon, was als ik voor familie of vrienden een uniek, handgemaakt cadeau in elkaar knutselde om met een klein gebaar te laten zien hoe veel ik om diegene gaf. Dat ik nu het werken met mijn handen en hoofd mag combineren voor Handwerkmarkt is voor mij daarom een enorm cadeau.”

 ~ Nicole, Technisch manager
Boekvouwkunst