Wie zijn wij

Over ons

In deze overhaaste tijd waarbij iedereen zichzelf en elkaar drijgt voorbij te lopen, is het soms fijn om stil te staan bij die kleine, persoonlijke gebaren die je even laten ontspannen en een glimlach op je gezicht toveren. Een schouderklopje om te laten weten dat je trots op iemand bent, een passende wenskaart om verdriet te delen of een gepersonaliseerd cadeau om de blijdschap te vermenigvuldigen bij een pas geboren kind. Iedereen vindt het fijn om een persoonlijk gebaar te ontvangen, maar het geeft net zo veel (of misschien wel meer) voldoening om er een te geven!

Op Handwerkmarkt helpen we je dan ook graag bij het vinden van een persoonlijk gebaar in de vorm van unieke, handgemaakte cadeaus, speciaal aangepast op jouw wensen of die van de ontvanger. Handwerkmarkt is namelijk een Nederlands platform zoals we het kennen van Marktplaats, maar dan speciaal voor het kopen en verkopen van handgemaakt producten. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid om zonder advertentiekosten of commissies zijn/haar producten te koop aan te bieden voor een zelfgekozen verkoopprijs. We willen hiermee creativiteit stimuleren en kopers en verkopers met elkaar in contact brengen, om zo samen een passend, persoonlijk en unieke cadeau te kunnen creƫren. Vandaar ook ons motto:

Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

×

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@handwerkmarkt.nl

× Hoe kunnen we je helpen?