Veiligheid:

  • Veilig handelen

WORK IN PROGRESS

Gegevens bescherming

Voor het laten functioneren van ons platform, zijn wij samenwerkingen aangegaan met professionele en gecertificeerde bedrijven die het hoogste niveau van veiligheid nastreven en garanderen. Wil je graag precies weten welke gegevens waar worden opgeslagen en waarom? Zie ons “Privacybeleid”.

De belangrijkste samenwerkingen zijn met STRATO (accountgerelateerde gegevens) en Mollie (betalingsgerelateerde gegevens).

  • Onze website, en de (persoonlijke) data die hierbij tot stand komt, wordt opgeslagen in de datacenters van STRATO. Deze datacenters behoren tot de modernste en veiligste in Europa. STRATO is namelijk de eerste grote webhostingaanbieder aan wie het internationale ISO 27001-certificaat werd uitgereikt. Jouw gegevens die opgeslagen zijn bij STRATO zijn dus net zo veilig als in een kluis. Letterlijk, aangezien normaal gesproken alleen banken en verzekeringsmaatschappijen hun datacenters ISO 27001 laten certificeren.
  • Zelf hebben wij de website beveiligd met een SSL-certificaat. Dit voorkomt dat onbevoegden de verbinding van Handwerkmarkt kunnen ‘afluisteren’. Hierdoor worden gevoelige gegevens van gebruikers, zoals bankzaken en inloggegevens, extra beschermt.