Zelfgemaakte producten verkopen

Verkoper registratie

https://handwerkmarkt.nl/handwerkmarkt/

Zelfgemaakte producten verkopen

Heel leuk dat je verkoper wil worden op Handwerkmarkt. Handwerkmarkt is een platform voor het kopen en verkopen van zelfgemaakte producten. Een verzamelplek voor ambacht, kunst en passie voor handgemaakt waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Dit houdt in dat wij geloven in de kracht van samenwerken en samen groeien om zo de zichtbaarheid van creatief talent binnen Nederland te vergroten. Handwerkmarkt is dan ook een persoonlijk platform waarbij we samen met makers, klanten en andere ondernemers bouwen aan een gezamenlijk netwerk en voor je klaar staan om alles uit jouw hobby of bedrijf te halen. 

Iedereen is welkom, van hobbyist tot kleine ondernemer. Het platform is zowel geschikt als primair verkoopkanaal en als aanvulling op je eigen webshop.  Elk creatief talent verdient een podium, hoe groot of klein ambities ook zijn. Sluit je aan en groei met ons mee!

Functionaliteiten

Als verkoper op het platform krijg je toegang tot verschillende functionaliteiten om jouw zelfgemaakte producten te verkopen, op de kaart te zetten en het bereik van je hobby of bedrijf te vergroten. Naast de standaard verkoopfunctionaliteiten van het platform kan je ook nog extra functionaliteiten activeren doormiddel van verkooppakketten. Bekijk in onderstaande tabel welke functionaliteiten het platform heeft en welk verkooppakket met extra functionaliteiten het beste bij jouw ambities en wensen past. 

In onderstaande tabel zijn er functionaliteiten gemarkeerd met een *. Dit zijn de standaard functionaliteiten van het platform en zijn altijd en voor iedereen gratis beschikbaar, ook als de geldigheid van je verkooppakket verloopt. De kosten van onderstaande verkooppakketten zijn eenmalig, worden dus niet automatisch verlengd en investeren wij direct in de groei van het platform.  

Basis (€0) Pro (€12.50) Premium (€25)
Eigen shop *
Chat met klanten *
Social media koppeling *
Goed doel steunen *
Producten te koop (iDEAL) *√ **√ **√ **
Commissie 0% 0% 0%
Geldigheid 90 dagen 90 dagen 90 dagen
Nieuwe producten toevoegen tot 15 tot 50 tot 500
Producten wijzigen
Workshops plaatsen
Shop screening
Uitgelicht op homepage

* Dit zijn de standaard functionaliteiten van het platform en zijn dus altijd en voor iedereen gratis beschikbaar, ook als de geldigheid van je verkooppakket verloopt.

** Koppeling met iDEAL is niet verplicht. Bij een koppeling met iDEAL wordt 4% transactiekosten in rekening gebracht.

Kosten

Wil je het liefst zo veel mogelijk uit je hobby of bedrijf halen, maar stapelen de kosten stiekem behoorlijk op? Op Handwerkmarkt spelen we in op een strategie die voor veel bereik zorgt, maar niks extra’s hoeft te kosten; Teamwork! Vorm samen met ons en de ander verkopers op het platform een team. Wij werken niet met abonnementen en geen van onderstaande kosten zijn verplicht. Zo hou jij altijd zelf de touwtjes in handen. 

Deze kosten kom je tegen op het platform:

Transactie kosten

Bij betalingen via het platform wordt 4% transactiekosten in rekening gebracht. Deze transactiekosten dekken de servicekosten van iDeal en de opname- en verwerkingskosten van het balanssysteem van het platform.

Verkooppakket kosten

De verschillende verkooppakketten (zie functionaliteiten) geven je bovenop de kosteloze basis, gedurende de geldigheidsperiode toegang tot extra functionaliteiten. - Basis(€0) - Pro (€12,50) - Premium (€25). De opbrengst van deze pakketten investeren wij direct in de groei en zichtbaarheid van het gezamelijke netwerk.

Commissies?

Wij staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en werken daarom niet met commissies. Dit is ook de reden dat je met een eigen webshop meer dan welkom bent op Handwerkmarkt. We geven makers graag een podium, je bent vrij om dit podium op jouw eigen manier vorm te geven.

Direct aan de slag

Bekijk onze instructievideo en ga gelijk aan de slag! Binnen een paar stappen kan ook jij jouw zelfgemaakte producten op Handwerkmarkt verkopen.