Voor verkopers

Iedereen is welkom om aan te sluiten bij dit creatieve platform, hoe groot of klein jouw ambities ook zijn. Nu het vertrouwen in de deeleconomie toeneemt, worden platformen steeds populairder wat erg voordelig uitpakt voor iedereen die erin mee kan liften. Nu is er dus ook een platform speciaal voor creatievelingen zoals jij. We helpen je graag persoonlijk verder en laten je graag ervaren wat dit platform voor jou kan betekenen. 

Vergroot jouw netwerk

Waar individuele verkoopkanalen zich voornamelijk richten op jouw directe kring, vergroot het gecombineerde netwerk van Handwerkmarkt jouw potentiële klantenkring aanzienlijk en laat een bredere groep mensen in contact komen met jouw producten. Daarnaast groeit jouw netwerk automatisch met ons mee, waardoor het onderhouden van je netwerk niet meer alleen op jouw schouders rust en je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen van jouw hobby of bedrijf. Dus wil jij graag jouw bestaande klantenkring uitbreiden? Gebruik Handwerkmarkt  als hoofd verkoopkanaal of als extra optie naast andere verkoopkanalen om jouw bereik binnen Nederland een flinke boost te geven. 

Persoonlijke hulp

Je hoeft het niet alleen te doen! Ons team staat 7 dagen in de week persoonlijk voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, je te helpen en gericht advies te geven speciaal aangepast op jouw situatie.  Daarnaast houden we je up-to-date via de blog over de nieuwste trends en ontwikkelingen en geven we je verkooptips om zo alles uit jouw hobby of bedrijf te halen. 

Personaliseerbaar

We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op het platform en dat elke verkoper zijn eigen identiteit en unieke karakter kan laten zien. Daarom zijn jouw winkel en alle bijbehorende functionaliteiten personaliseerbaar en aan te passen op jouw persoonlijke wensen. Personaliseer jouw winkel bijvoorbeeld met een eigen banner en profielfoto, activeer verschillende functionaliteiten zoals de live chat, koppel jouw winkel met jouw social media profielen en kies elke maand welk abonnement het beste bij jou past. We vinden jouw mening belangrijk en horen het dan ook graag als iets nog niet helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Zonder (verborgen) kosten verkopen

Op Handwerkmarkt  willen we iedereen de mogelijkheid geven voor het kosteloos verkopen van handgemaakte producten. Wij hebben daarom gekozen om niet te werken met commissies en advertentiekosten, maar gebruik te maken van een overzichtelijk en simpel abonnementensysteem. Bij ons dus geen moeilijke berekeningen, onoverzichtelijke percentages of onverwachte kosten. Wij werken alleen met abonnements- en transactiekosten zodat je altijd vooraf weet waar je aan toe bent. En het belangrijkste, iedereen heeft de mogelijkheid om kosteloos producten te verkopen. We bieden namelijk een gratis abonnement aan en de transactiekosten zijn niet verplicht!  Lees meer

Gericht op de Nederlandse markt

Doordat Handwerkmarkt zich richt op de Nederlandse markt heb je geen last meer van internationale concurrentie. Verdwaal niet meer tussen de duizenden pagina’s vol concurrenten maar krijg een kans, hoe groot of klein jouw ambities ook zijn. Door deze focus kunnen we je ook gericht advies geven en snel en flexibel inspelen op de wensen van de markt. 

Ga nu zelf aan de slag en word verkoper!