Opname

In het verkoopmenu vind je de tab “Opname”. Vanuit deze tab kom je terecht bij je verdienstenbalans en kan je deze verdiensten opnemen.  We leggen je graag uit hoe dit werkt. 

FAQ - Algemeen

Voordat je verdiensten zichtbaar zijn op jouw balans, dien je eerst de bestelling af te ronden. Het afronden van een bestelling kan via jouw bestellingenoverzicht door op het vinkje achter de bestelling te drukken. De status van de bestelling verandert dan van “verwerken” naar “afgerond” en jouw verdiensten staan dan direct op je balans. 

Je mag elke dag van de week een door jou gekozen bedrag van je balans opnemen. 

Binnen drie stappen heb je je verdiensten opgenomen via een tikkie:

  1. Vul bij je betaalgegevens in dat je graag je verdiensten wil ontvangen via een tikkie. Dit doe je bij de optie “tikkie ja/nee” door ja in te vullen. 
  2. Ga daarna naar “Opname” in jouw verkoopmenu en verstuur een opname verzoek. Zonder opnameverzoek kunnen wij je verzoek niet verwerken. 
  3. Stuur via WhatsApp een Tikkie met hetzelfde bedrag als in je opnameverzoek. Wij controleren of je gegevens overeenkomen en accepteren je verzoek zodra alle gegevens  kloppen. 

 

Binnen twee stappen heb je je verdiensten opgenomen via een bankoverschrijving:

  1. Vul al je gegevens in onder “betaling” in je winkelmenu. Vul daarnaast bij  “tikkie ja/nee” nee in. 
  2. Ga daarna naar “Opname” in jouw verkoopmenu en verstuur een opname verzoek. Zonder opnameverzoek kunnen wij je verzoek niet verwerken. 

Er worden geen aparte opnamekosten verrekend bij het opnemen van je verdiensten. Het bedrag wat je opneemt is ook het bedrag wat je op je rekening gestort krijgt, hoe vaak en welke bedragen je ook opneemt. De opname- en verwerkingskosten zitten al in de transactiekosten verwerkt.

Lees meer over de transactiekosten →

Balans

Na het afronden van een bestelling, wordt je balans direct opgehoogd met het door jou verdiende geld van de verkoop. Dit houdt in:

Verdiensten= Verkoopprijs + verzendkosten – transactiekosten – bedrag naar goed doel. 

Het bedrag op je balans is 100% van jou! Hier gaan geen kosten of commissies vanaf. Dit volledige bedrag kan je op ieder moment in zijn geheel of gedeeltelijk opnemen. 

Opnameverzoek

Je kan je verdiensten opnemen door middel van een opnameverzoek. Welke opname methode je ook gebruikt, je dient altijd een opnameverzoek te plaatsen. Zonder dit opnameverzoek kunnen wij je opname namelijk niet in behandeling nemen. Je kan pas een opnameverzoek plaatsen als je je betalingsgegevens hebt ingevuld en wij deze hebben geverifieerd. 

Lees meer over het invullen van je betalingsgegevens →