Rapportages

We geven je graag meer inzichten in van jouw winkel. Welke producten verkoop je het meest en welke producten brengen het meeste op? Je kan dit gebruiken om in te spelen op de wensen van de markt en nieuwe verkoopstrategiën uit te testen. De overzichtelijke data in deze rapporten zijn daarom fijne handvaten voor het verbeteren van je bedrijf.

Overzicht

Jouw totale verkoopoverzicht wordt weergegeven op de eerste rapportpagina. Bovenaan het rapport zijn er enkele opties waarmee de verkoper het totaal overzicht kan bekijken vanuit verschillende perspectieven. Zo vind je een dagoverzicht,  productrapporten van best verkopende en top verdienende producten en jouw balans overzicht met inkomende (omzet) en uitgaande (opname) geldstromen. 

Goede doelen

Wat je niet terug kan vinden in jouw rapportoverzicht is het opgehaalde bedrag voor de goede doelen binnen een bepaalde periode. Dit rapport vind je bovenaan je verkoopmenu onder de titel “Opgehaald voor het goede doel”. Kies hier de periode waarvan je graag zou willen weten hoeveel je hebt opgehaald voor het goede doel

Dagoverzicht

Een verkoper kan zijn/haar bestellingen van een specifieke dag of een specifieke periode in deze optie bekijken. Het rapport toont de totale omzet  (inclusief kosten), het dag gemiddelde, het totale aantal orders, het totale aantal verkochte producten, coupondetails en de specifieke grafiek voor de verkopen op deze dag.

Welke dagen verkopen jouw producten het beste? Kan je bedenken waarom jouw producten deze dagen zo populair zijn en kan je dit proberen toe te passen op minder populaire dagen? Probeer verschillende strategiën en kijk wat effect heeft op jouw verkopen.

Productrapporten

Onder “Beste verkopende” vind je een rangschikking van jouw producten van beste naar slechtst verkopend met daarachter hoevaak het product is verkocht. Ook hier kan je een tijdperiode inschakelen om verschillende fases te vergelijken. 

Onder “Top verdienende” vind je een rangschikking van jouw producten van beste naar slechtst verdienende verkopen met daarachter de verkoopprijs en de totale verdiensten (winst) die het product heeft opgeleverd.  Ook hier kan je een tijdperiode inschakelen om verschillende fases te vergelijken.

Balansoverzicht

Dit is een belangrijk overzicht waarin je alle inkomende en uitgaande transacties kan bekijken van jouw verkopersbalans. Het ID geeft het bestelnummer weer. Klik hier op als je meer informatie zoekt over deze post. 

Onderaan de tabel kan je ook makkelijk zien hoeveel in totaal er van jouw balans af is gegaan en hoeveel erbij is gekomen in de door jou geselecteerde tijdsperiode.